A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Selasa, Oktober 06, 2009

Lari..

pernah x rasa giv-up dlm hdup???
aku selalu rasa itu..
sejak akhir2 nie rasa itu mkin kuat..
knapa yer..kdg2 smpi kuar air mata..
nangis sorang2 smbil drive kat hgway..

aku pernah tbace bahawa manusia itu tidak pernah bsyukur..
mgkin benar..mgkin juga tidak..
aku bsyukur dgn keadaan aku skrg tp..
hmmnn..da big BUT is there..

ahad lpas dek perasaan giv-up nie aku memanjat Bukit Panorama..
kengkonon nk melarikan diri..nk bsendiri..
bukit ni kt sungai lembing..tempat yg sunyi,sejuk,segar n tenang..
nak tcabut kepala lutut aku mndaki bukit kat situ..
tp akhirnya aku bjaya menawan even SEPARUH puncak jer..ahakss..

mmg cantik view kat situ..luper nk amik gambar..
sbb konon2 nk bsendirian, letak tepon dlm keta..
nsib x jdik apa2...kalo x melolong ar aku sorang2 atas bukit 2..
kalo xder aper2, dis wik nk panjat lgi..ngeee..

bgus gak rupernyer psaan giv-up nie..
nnti aku leh kurus..**sikap yg xleh ubah..suke berangan (^_^)**

4 ulasan:

Ilmapung berkata...

Cik, sy rasa mcm tu juga ths week. tkde bukit nk di panjat

DeMonG berkata...

g pulau chekas..mandi-manda juga menenangkan..

anaifa berkata...

mena ngok ngek.. mula2 aku sayu bc catatan kau ni, pastu kau buat lwk pula.. huh

HuSkY PiNkY berkata...

mena..aku pun slalu rasa macam tu..its ok kau tak bersorangan