A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Isnin, Februari 21, 2011

mode: niuli-wed-kapel

org kata kalo da berkahwin, suami kna d utamakan..
even parents pun da jatuh no. 2..
tp yg sbnrnyer bkn org ckp..da mmg dlm islam pn hukumnyer mcm 2..
even ikut betol pn suami tu no.2..coz yg pertama tu Allah & Rasul..

tp menjadi aku yg kdg2 luper dri da kawen ni, sian jugak kat suami..
(yerlaa..da 28thn jdik anak dara kn..lama tuh hdup sndri..)
tiap2 mggu selalu wat akal nk blk umah mak..
nk ksik duit laa, nk amik kain laa, nk rase mskkn mak laa..
n syukur sgt sbb suami aku pn faham..*kdg2 jer la wat2 x phm*

tp dsbbkn pjalanan ke umah my mum n his mum sehala n jaraknyer hanya 30mnt so kami akan pulang ke rumah both parents pd hari yg sama..its either umah mymum pgi-ptg, n his parents ptg-mlm @ da other way around..

tp skrg kami cuba hadkn la blk umah parents ni..bknnyer aper..kalo tiap2 mggu blk kang jemu plak diorg kn..eh, ader ke mak bapak yg jemu tgk muka anak sndri??he2..

aperpn, thankz 2 my hubby coz really understand me..luv u!!
-it's almost 5 months..but i fell it like yesterday;)-

4 ulasan:

desperate mama berkata...

wow... i loike the last sentence.... only lucky wife je yg boleh keluarkan statement macam tu... lucky u, mayna... :-)

DeMonG berkata...

harap selamanya lucky..insyaAllah..

QuTaQ berkata...

noks, ko mampu ke buat macam aku every week balik rumah mak mertua...eh,kes kita lain...hhahahahahah

DeMonG berkata...

takut plak mak mertua aku sound pas nie.."aok duk umah mak trus la na..sng sket..lgi jimat"..hahahaha...