A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Rabu, Jun 22, 2011

Sorry..seems to be da easiest word..

saya nie mmg tkenal dgn perangai seksi..
kwn2 rapat saya pasti tahu ttg itu..
saya sgt seksi...tlalu seksi sehingga menyakitkan hati org lain..

jgn salah phm yer..seksi di sini bkn bmksud ala2 zila bakarin..
jauh sekali seperti fasha sendat @ yg sewaktu dgnnya..
lgpun body saya x secantik mereka  utk d pamerkan..

tp teman2 rapat mmberi gelaran seksi itu dsbbkn sikap pelupa saya..
iyer..sy seorang yg pelupa..a.k.a nyanyuk...
saya sgt sedey dgn sikap saya ini..
kalau d zaman belajar dulu saya selalu kehilangan buku, jam tgn dan yg plg biase adalah spek saya..
sudah lebih 10 koleksi spek saya ada dek sikap pelupa saya..
samada tertinggal, x ingat tempat letak mahupun patah dek tdk sengaja tduduk..

tbaru saya telah tlupa di mana saya letakkan cincin2 saya..
3 bentuk cincin semuanya..
cincin sewaktu bcinta dgn suami, cincin risik n cincin tunang..
dah puas saya mencari..tp masih belum bjumpa..
saya juga tlupa d mana kali terakhir saya melihat cincin2 ini..
yg wat saya tsedar adalah pada masa kenduri cik ilma..
tp masa itu cincin2 tsebut sudah tiada d jari saya..

yg paling sedey pastila suami saya..
kerana beliau menyifatkan saya tidak menghargai pemberian beliau..
semua cincin2 tsebut ada sentimental valuenya yg tsendiri..
iyer..saya tau salah saya..saya cuai..saya nyanyuk..
saya juga menyesal..tp pcayalaa..saya tak sengaja..

apa yang patut saya buat..
saya sesungguhnya sgt keciwa dgn sikap saya sendiri..
maafkan saya..

3 ulasan:

QuTaQ berkata...

nyah..ni seksi kau ni..

1) tinggal h/p yang caj kat bar room...

2) handbag kau tinggal kat court..

haaaaaa...pendedahan dedah gitu

Tanpa Nama berkata...

mkn kismis

DeMonG berkata...

nyah: yer ker??
skali lg aku luper kn..hahaha..kalo drew barrymore 2 comel la jugak wlaupun die short term memory lost..tp aku..haaiiihh..sib baik aku masih ingat aku da kawen...

anon: tq..tp masih x mnjadi..