A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Isnin, Oktober 17, 2011

mghitung hari..detik demi detik..

mggu ke-35..

kdg2 tgh bjalan bleh freeze skjap sbb aku leh rase kpala die sdg mncucuk2 di pgkal rahim aku..
ngilu jer rase..dan2 rase nk tkencing yg amat..hahaha..indah kn rase tu..
tiap kali merasa perasaan itu aku akn usap perot ni n sambil ckp..
"subhanAllah..syg...slow2 yer..sian umi nk jalan..kalo nk main2 pn kita main jap lgi yer.."

azri plak lately ni sbuk duk tanye ble baby ni nk kuar..
asyik mngosok perot aku n bisik kt anak die suh kuar cpt..
konon2 x sabar sgt la tu..geram gak aku..
sesuka ati jer nk suh anak die kuar awal..kita yg kecut perot ni die x tau..
kot nnti anak da kuar die plak duk keras tido..mmg saje crik psl la kan..
hopefully die memahami tggungjwb die sbg suami n ayah..

Nov ni kami akan bpindah ke umah mak aku..
bkn tuk selamanya..just preparation tuk bsalin n bpantang..
azri risau die tak mmpu nk handle situation kalo tetibe aku nk bsalin..
aku pn x yakin ngn suami aku 2..hehehe..
lgpun mak aku mmg insist tuk kami duk ngn die da next month..
sng die nk pantau..sib baik suami aku ok..so, kitorang follow je laa..

alhamdulillah bos aku pn da x bbunyi suh aku oustation..
aku mmg x larat nk travel jauh2 daa..sakit pinggang duk lama2 dlm keta..
cuma yg senak skrg kena settelkn seme keja before due date aku..
leh tahan gak diorg nie..hurmmm xper2..pelan2 kayuh..

2 ulasan:

QuTaQ berkata...

enjoy la masa mnegnadung sebab setiap saat tu ko akan rindu bila dia dah kluar!

beh nye ngandung!

DeMonG berkata...

moh ler ngndung skali..

aku mintak kt Tuhan moga Die ksik adik kt Alya Nur Yasmin..aminnnn..