A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Jumaat, Jun 15, 2012

aku ini manusia yang...

Aku ini manusia yang...

i.  tidak akan berterus terang kalo ianya akan menyakitkn hati pihak yg 1 lagi..

ii. x reti nk maki hamun...plg sinis pn aku hanya perli jer..tp kalo die bhati gajah, smpi mati pn die xkn perasan yg aku perli die..

iii. stp hari ahad akan ke pasar mlm umah mertua aku dgn bseluar trek n tshirt + selipar jepun..so, xyahla ko nk ckp kt mak aku.."pesan sket kt along tu, die tu pegawai, xknla kuar umah pkai cmtu je.."..pegawai je pn..bkn menteri hokeyyy..

iv. kalo order makanan @ minuman d gerai/kedai/cafe/restoran if mknan @ mnuman aku terlebih garam atau tkurang gula, aku xkn mntak pelayan tu sedapkn ape yg kurang..aku telan jer..

v. Kalo dtg lewat, aku xkn usha da parking dpn sbb aku tau mesti da penuh..so, pd aku pusing 3,4x, baik aku parking je kt blkg n jln sket..

vi. cpt mengalah tp bkn dgn takdir..tp dgn manusia..'eh, xpe2..sy ok je'

dan.....bnyk lgi laaa..in short, aku ni spesis bdarah A yg sgt "mls nk lyn laaa.."

knp entri ini begini???sebab..sebab..sebab..

heh, xde apelaa...;)

2 ulasan:

QuTaQ berkata...

awak taknak call saye ke?

sabrlah...

orang darah A memang cam tu..*pandang darah sendiri*

DeMonG berkata...

A jugak ye nyah..

*meh peluk2 sket*..
masssyyammmm..