A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Selasa, Julai 07, 2009

aku sdg cube mmbiasekn dri kat cni..
keja loyer kan best..
bleh huhahuha..
bosanlaa..aku xder kwn kt cnie..rindu kat korang..huk3..

"cik..nie ader 3 NDA Dato' nk suh translate.."
aku senyum jer pndg staff aku.."mekasih,letak kat situ yer"..
aku bbhasa..die senyum gak n blah..
nie assgmnt pg td..nsib baik lebih kurang sama jer..
lpas bjaya siapkn 1..bki lgi 2 tu aku copy paste jer..

so skrg keja aku da siap..saja rehatkn mata mnulis apa yg patut d sini..
rindu akn bdg guaman ku..betahkah aku disini???
biar masa yg tentukan...

6 ulasan:

desperate mama berkata...

mesti rasa sunyi dan kosong kan?.... teringat ringat kami di sini....

The Lonely Shepherd berkata...

Huhuhu xpe...kami di sini amat2 mengalukan anda sekiranya ingin berkecimpung kembali dlm bidang guaman...aku lupa aku hutang ko lg daa

DeMonG berkata...

k.fiza :
sesungguhnya sy amat mrindui kalian seme..kat cnie seme org baru..diorg baik tp xdpt nk bmesra lgi..sy kna takes time laa..

sepul :
wat masa nie aku nk cbe dlu kat cni..aku rasa aku mmpu btahan d cni..aku akn kembali ke sana sekiranya usia aku masih pnjg..

rindu ngn kuew teow goreng lembab n bubur air ayam sdapp..huhu..

QuTaQ berkata...

nanti ok le tu..cuba la mek.. demi masa hadapan kan.... selamanye peguam? oh no!

mamanoa berkata...

uiks..naper aku xtau pun ko da tuka keja baru???
nipun aku tersermpak dgn arin pagi tadi dan ku gigih mencari blog mu...
cisss...luper kawan la tuh!!!!!

mencik!!!!

ina berkata...

mula2 keje mmg camtu..dah lama nnt ok je..eh bes apa jadi loye..loye byk duit (ayt feveret aku) :)