A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Jumaat, Disember 11, 2009

Rahsia-Nya

hari ni dtg opis dgn satu perasaan yg aku sndri x dpt nk explain..
yg penting pgi2 lgi aku da bukak blog yg mmg bkn diari aku spt biase..
coz selalunyer aku bukak blog dlm kul 10 ke atas..
pgi2 nie selalu kena hadap rutin bosan yg jdik mainan jiwa d sini..

semalam aku blk umah mak..
(skrg aku menetap d umah sewa bhmpiran gambang)
actually last wik aku x blk umah sbb my fren dtg ke ktn..
aku pelik gak laa..smlm bru khamis..kalo aku nk blk pun, jumaat laa..
lebih kurang 8.15 mlm.. masa 2 aku tgh tgk Buletin Utama@tv3..
my mum col..

: Hello kak..
: ye makk.. naper?
: ingatkn akak blk arini..mak da msak sup ayam daa..
: laa mak nie..arini kn khamis..esok la akak balik..
: xpela kalo mcm tu..

tibe2 aku x sedap ati plak..lpas isyak trus kemas brg blk umah..
smpi umah aku dah almost 10..xder aper pn..just borak2 ngn my mum..
smbil mkn sup ayam yg die msk even prot da full..amik ati jer..he2
then msuk blk aku n hoping 4 da nice sweet dream..ironinyer aku x bjaya..
kul 2.30 pgi aku tjage as if aku da tdo 8 jam..mata cerah secerah2nyer..
aku rase pelik sbnrnyer tp ntahlaa..mcm ader something tp xtau aper..
jdik jln tbaik tanyer pd Yg Maha Mengetahui..
sedikit solat sunat wat penenang hati..lebih kurang 4 pgi aku cube tdo semula..

n now..still ader unexplain feeling here..
aku harap ia tbaik tuk semua..

2 ulasan:

anaifa berkata...

Insyaallah..
Mena, saya mungkin akan praktis semula..

DeMonG berkata...

uit..why??sick already??..