A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Selasa, Jun 14, 2011

Ausie???


bru terima nie td..
hoyey..hoyey..
10-17 Julai dpn..
ai x pernah p ober-da-seas tau..
plg jauh pun singapore jer..
2 pn sbb fmly belah abah da kt situ..
2 yg ai selok2 ke diri nie..biarla uols nk gelak pn..

tp d sblk ke selok kn ku ini, ada prkara yg blegar2 d perot..
boleh ke nk travel seminggu dgn si kecit ni..
aku ni plak tgh duk cramping2 jer mlm2..
2 jam dlm flight pn x tahan..ni plak nk ke Australia..
aduhhhh..tp ruginya kalo x dpt pegi..
dah la semua d tanggung..
tinggal bwk perot jer..
ada seminggu jer lgi tuk bgi jawapan..
yes @ no???

4 ulasan:

desperate mama berkata...

of course la YEEESSS!!!!!! mayna, pergi mayna.... cramp tu boleh di handle...

DeMonG berkata...

hehe..bleh yer kak?takut laa..td qutaq da suh google, tp x jmper lg..

mamano'a berkata...

weii..bleh jer kalu nk g..tp mintak pelepasan dr Doktor bleh naik flight ker x...kalu doktor kater ok then ko kena gi fasa ke2 iaitu laki ko plak..hehehe..laki ko bg ker???ke ko hangkut sklai si azri

DeMonG berkata...

2laa..khamis ni da appmnt ngn doc..nk dptkn pndgn die dlu since aku kn asyik trun weight jer..so baby aku kecik..risau kt baby jer..july 2 plak dgrnyer musim winter..tkut gak x tahan..mklumlah x prnh p ober-da-sea..haha..

azri da izinkn cuma die pn risau psl aku n baby laa..skrg ni pn die tdo x lena duk ngurut aku jer cramp mlm2..bajet plak x cukup..kalo cukup bleh die join skali..huhu..