A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Khamis, Julai 28, 2011

Penjinak Singa..

nama pon isteri kpd pemain bola kan..futsal jer ponnn..
walau bkn pemain bola kebangsaan tp kna la amik tau jugak..
spt yg sedia maklum mlm ni aksi timbal balik Msia vs. Sngapore..
jdik rumah aku telah dijadikan mini stadium utk menonton aksi mlm nie..
no big deal..da more da marrier..aku wat bihun grg jer laa+ keropok+aper2la yg ringan..

ekceli aku pon layan gak tgk bola tp xderla fanatik sgt..
tp since kawen dgn suami aku ni bnyk gak la psl bola yg aku tau..
bbalik kpd game mlm nie, aku pun teruja jugak..
last sabtu walaupun sgt keciwa tgk performance defence Msia tp terubat jugak ble kte bjaya sumbat 2 gol mse 2nd half..
so, bbekal 3 gol dtempat lawan, adalah bukan misi mustahil harimau malaya menang mlm nie..
even tanpa shafiq rahim yg kena kad merah ntah ape2 tu, aku yakin ngn safee sali n amirul hadi..
ni bru pusingan kelayakan, tp aku da rase mcm aura world cup..hehe..
tp agak susah nk tgk bola smbil control ayu d dpn kwn2 die..huhu..
psssttt...aku agak over stp kali tgk bola...hahahahaha..


moga harimau malaya mampu menjinakkan sang singa..
sy seorang bakal ibu mendoakan kejayaan kalian...

2 ulasan:

QuTaQ berkata...

khalid jamlus takde?
hahahahhahaahhahaaaaaaaa.....zaman kegelapan itu sudah berlalu..

DeMonG berkata...

KJ main ngn kelantan skrg..2 pun sokmo jdik simpanan..pancit daaa..