A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Jumaat, Julai 29, 2011

Menjelang Ramadhan..

tajuk mcm citer Upin & Ipin jer kan..hehe..
insyaAllah, kalo dpanjangkn umur, lg 2 hari umat islam akn bpuase..
djangka Isnin ni bmula la 1 ramadhan..
meaning ahad lusa da start terawih..

ramadhan thn ni bbeza sikit bgi aku..
yerlaa..ptama kali bpuase bsama suami..
kalo dlu ngn mak, abah n adik2..meriah jer..
skrg cuma kami bdua..janggal sket kot..

aperpon, azri da stuju nk smbut puase d umah family aku..
hoyeyyyyyy..so, esok kami ke bkt sagu..
sempat la sahur isnin 2 d umah mak aku..
lps subuh kami akan btolak ke tmpt kerja masing2..

doa aku moga aku mampu melaksanakan ibadah puase thun ni sepenuhnya..
n moga my precious yg sdg aktif ni akan mmbantu ibu die bpuase..(^_^)
tidak lupa pd yg mmbaca blog ini, aku ucapkan :-
            "Selamat Menjalani Ibadah Puasa"
            -Moga ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya-

2 ulasan:

QuTaQ berkata...

dulu masa 1st puasa dgn pei pun aku tgh mengandung...ok je.tp dlm seminggu tu mesti aku akan konon2 tak larat...hihihihihihi...

tetiba rasa aku comel..nak cubit? silalah..

selamat berpuasa!

DeMonG berkata...

sbb 2 alya menurun perangai pndai blakon konon2 sakit 2..siap tampal koyok..hehe..

smlt puase jugak yer..