A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Khamis, Oktober 06, 2011

si luncai..

sikap aku yg agak sukar utk memaksa adalah satu masalah besar sbnrnyer..
aku bcakap dr segi kerja laa..kalo dr sudut peribadi kna tanya azri laa..
hurmmm, bgi aku dlm kerja semua kna professional..
kalo task itu utk aku, aku akan pastikan ianya siap sblum due date..
tp kalo task itu utk aku ttp melibatkan bnyak pihak ianya agak sukar utk disiapkn..
sbb aku perlu follow up dr pihak2 tersebut utk memastikan kerja aku siap..
tp yerlaa..kalo aku da follow up 3,4 kali takkan kau ingat aku xder keja lain nk kejar menda yg 1 je..
nyudahnyer aku gagal siapkan task itu sblum due date..so nk salahkn saper?
siapa aku utk menyalak dpn muka mereka-mereka tiap2 ari?
eh..details yg sy nk tu dah ader?
scope yg awk perlu wat 2 dah siap ke blum?
draft yg aritu dah anta?
hellowww..ini bukan kerani2 yg perlu aku tegur stp hari..
semua sepangkat n ader plak yg lebih tggi dr aku..
xperlaa..aku pn da nk tberanak..lps semua dkat aku..
kot aku rase muak n bosan nnti tggula smpi aku lps bpantang nnti ek..

1 ulasan:

QuTaQ berkata...

ko ugut dorang ye nyahhhh...
dah aku ni bila nak berpantangnye..
haih..