A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Isnin, Oktober 21, 2013

menjengah jua akhirnya...

da lame bebenau x update blog..
bkn sengaja tp dilanda morning sickness tahap gaban..
tp alhmdulillah 2, 3 arini da ok..hopeflly bpnjangan la smpi ke due date..

kla..bciter ttg aku kan..

so start from aku..
pregnancy aku da msuk minggu yg ke14...
da 3 bln lebih..setakat ni x p bukak buku pink tu lagi..
almaklumlaa..i kn gomen..so check up kt gomen je laa..
tp dsbbkn tlalu memahami situasi d klinik gomen, makanye smpi skrg aku mls nk p..
hopefully si kecit ni sihat d dalam..tgklaa, next wik kot bru aku pegi..

alhamdulillah juga ade pkembangan positif d dalam kerjaya aku..
even x bnyk tp bolehlaa mmeri ruang selesa..syukur Ya Allah..

azeem..
next month, 29.11 die genap 2 thn..
da hampir sebulan die stop BF..tp kalo aku sua laju je nk menyambar...
perangai die xyah ckplaa...cukup 'baik' menguji aku sbg seorang UMI..
tp apepn diela segalanya..rase mcm kecik sgt nk pggil die 'Along'..
n sbb tu smpi skrg aku msih pggil die 'adik'..

azri..
aku sgt bharap pd die skrg..kdg2 kesian gak tgk die..
penat2 blk keja, kna plak layan azeem..tp nk wat cmne..aku x larat..
n mcm biase die bnyk mengorbankn cuti tahunan die tuk aku..
memandangkn keadaan aku yg sgt lembik duk muntah je mmg aku x larat nk tavel if ade miting/kursus jauh2..
secara x lgsg tpksela die mnjadi pak supir aku..hihi..sori abg!
skrg ni da jdik menteri kewangan yg sgt strict plak tu..
mklumlaa..lps ni kami berempat daa..n insyaAllah hjg tahn ni nk msuk rumah baru..
kena laa rancang financial elok2..
so bab2 tu mmg aku serah kt die coz akaun mmg aku failed!hihi..

ok..tu je kot wat mse ni..nnti update ttg teratak kami plak yer..
setakat ni da nk naik atap daa...duit pn da berasap...huhuhu


2 ulasan:

awatif mohd ali berkata...

aslmkm mayna..
salam tahniah.. :)
moga selamat semuanya inshaa allah..
abg azeem dh nak jadi abe long pun, aunty tak dpt tgl live lgi cik azeem ni.. hehe

Puan Ida berkata...

tahnia dan semoga sihat sentiasa ye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no23