A Step To Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Rabu, Disember 07, 2011

tahun baru..kehidupan baru..

assalamualaikum semua....

wah, mcm ramai je yg bce blog aku kn..
hurmm..nk start dr mana yer..dah lama sgt x berblog..
blog blogger2 lain pn da mcm2 citer.. x sempat lgi nk bce..
ok, meh citer ttg khidupan aku sekarang..
iyer..spt mana yg korang tahu, sempena thn baru Islam, aku akhirnya bgelar seorang ibu pd 29.11.11 yg lps bsamaan 3 Muharram 1433Hj..
perasaan???xyah ckplaa...kesakitan melalui proses contraction selama hampir 16jam dan laluan yg da tbukak smpi 8cm d mana akhirnya dktor memutuskan utk c-sec dsbbkn jntg bby aku mkin lemah semuanya hilang sebaik sajer aku dgr baby aku menangis..sesungguhnya kuasa Allah itu mmg besar..ditutupnya segala kesakitan  seorang ibu itu dgn sekelip mata melalui sebuah anugerah yg maha indah..
alhamdulillah zuriat yg dtunggu lahir dgn sempurna..
Muhammad Azeem nama yg kami pilih..Muhammad bermaksud "Yg Terpuji" dan Azeem bermaksud "Pelindung,Yg Melindungi"..moga die mmbesar sesuai dgn makna namanya..
bnyak menda lgi nk story tp wat masa ni biarla setakat ni dulu..
mak aku ckp org bpantang jgn mngadap laptop sgt..kang migrain..
xtaula betol ke x..hihi..
niway, nilaa gambar putera serta buah hati kami..
terase lengkap jer hdup aku skrg..
Muhammad Azeem  B. Mohd Suhairul Azri
buah hati umi & walid..

4 ulasan:

QuTaQ berkata...

aku click 'geram'..mwahahhahhaha...

desperate mama berkata...

mayna.... comelnya anak teruna anda.... tahniah!!!!!

Rin berkata...

ya Rabbi...senyum?! wat acik rin rasa nak picit. wahaha.

selamat datang ke dunia baby azeem! :)

Umi berkata...

mena, baby ko ketawa real betul.. haha.. so comel. Ciumkan dia k. Nampaknya anak kita sebaya lah.